November 11, 2020

Als je niet tevreden bent over het profiel van je gezicht, dan zijn er verschillende delen waar dit mee te maken kan hebben. Belangrijkste zijn de neus en de kin. Een neuscorrectie wordt daarom ook regelmatig uitgevoerd bij mensen die ontevreden zijn over het profiel van hun gezicht. Daarentegen is een kincorrectie ook een van de mogelijkheden wanneer er met de neus eigenlijk niets mis is. Wil je graag je gezicht profiel verbeteren? En overweeg je daarvoor een kincorrectie te laten doen? Lees dan snel in deze blog alles wat je moet weten over een kincorrectie. 

Voordelen van een kincorrectie

Er zijn verschillende voordelen te noemen voor laten uitvoeren van een kincorrectie. Wij vinden echter de volgende vier voordelen het allerbelangrijkste om met je te delen.

Voordeel #1: je ziet direct het resultaat van de behandeling

Voordeel #2: korte herstelperiode van tot twee weken

Voordeel #3: algehele narcose betekent geen enge ervaring ondergaan

Voordeel #4: een mooie kin die je gezicht perfect maakt

Wanneer kan ik een kincorrectie laten doen?

Je kunt maar moeilijk zelf bepalen of een kincorrectie voor jou een geschikte behandeling is. Het is namelijk zo dat bij een kincorrectie een chirurg moet beoordelen of je eigenlijk wel in aanmerking komt voor en dergelijke behandeling. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat een neuscorrectie of het verwijderen van overtollig vet rond de hals en vergelijkbaar resultaat zal realiseren. 

Hoe wordt een kincorrectie uitgevoerd? 

Hoewel het tamelijk ingewikkeld is hoe een dergelijke operatie in zijn werk gaat, willen we toch een poging doen om het enigszins aan je uit te leggen. Tijdens een correctie zal de chirurg in kwestie een kleine snee maken aan de beide kanten van de kin zodat de onderkant van het kaak wordt blootgesteld kan worden.

Vervolgens zal er een snee gemaakt worden in de kin. Er wordt dan een schijfje van de kin verwijderd Waarna de kin weer aan het kaakbeen wordt vastgeplakt. Het is tevens mogelijk om de kin een stukje naar beneden te schuiven, of naar boven wanneer de patiënt een uitstekende of inspringende kin heeft. 

Gecategoriseerd in:

Geschreven door: soyouknow

Comments are closed here.